SPORTTOP en PUUR 

Sporten en goede voeding zijn onafscheidelijk. Maar weet je ook dat je bij het eten van PUUR niet alleen jezelf goed doet, maar ook iemand anders?

Wanneer je dit brood bij de ambachtelijke bakker koopt dan steun je direct Stichting Sporttop en daarmee help je jeugdig sporttalent uit Nederland om hun doelen te bereiken.

Sporttop, een initiatief van Jochem Uytdehaage, werkt mee aan de ontwikkeling van Nederlands sporttalent: de sportambassadeurs van de toekomst. Sporttop biedt de geselecteerde talenten, naast materiële en incidentele financiële steun via een talentenfonds, ondersteuning door ervaren sporters die als mentoren fungeren.

De doelstellingen van Sporttop zijn:

  • Het stimuleren van sporters om hun talenten verder te ontwikkelen om zo de doorstroming naar de top te bevorderen. Niet alleen de ontwikkeling als topsporter is van belang maar juist ook de groei tot totaal ontwikkeld mens.
  • Het bieden van ondersteuning voor de duurzame ontwikkeling van de carrière van talenten om zo een lange en gezonde sportcarrière te bereiken, waarbij sport continu op een hoog niveau wordt beoefend.
  • Het bijstaan van toptalenten op het persoonlijke vlak door mentale begeleiding en in combinatie met de sport school/studie mogelijk maken.

Een afgeleide doelstelling is het leveren van een substantiële, positieve bijdrage aan de Nederlandse sport in het algemeen. Sport promoten als leuk, sociaal en gezond. Daarbij moeten topsporters een inspiratiebron zijn voor anderen.

  • Klik hier voor meer informatie over Sporttop