Rolien Scheepbouwer en PUUR 

Rolien Scheepbouwer is zelfstandig voedingsdeskundige en wellnesscoach in Amsterdam. Rolien is al jaren personal trainer en gebruikt deze ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van bewegen en voeding in haar voedingspraktijk. Ze schrijft o.a. voor de Telegraaf en voor Vrouw als specialist over voeding en leefstijl. Ze begeleidt en adviseert over gezonde voeding, afvallen, gewichtsbeheersing en sportvoeding.
 
Rolien Scheepbouwer
"Ik vind het fantastisch om mensen te helpen en ze met mijn kennis te laten zien en voelen dat ze wel degelijk iets te zeggen hebben over hun lichaam. Voor mij gaat het om groei en verandering, en als ik dat zie gebeuren heb ik mijn werk goed gedaan.
Er is veel te doen in de media over voeding, het voordeel van al deze onthullingen is de bewustwording dat het anders moet, en anders kan.
Consumenten zijn mede hierdoor steeds bewuster en anders gaan consumeren. Deze trend zal zich de komende jaren voortzetten.          
PUUR brood sluit prima aan bij deze trend van bewustwording. Met dit brood ben je op weg naar een nieuwe leefwijze die je helpt jezelf fitter te voelen en in balans te zijn. Iets waar, in deze tijd van bewustwording, iedereen naar streeft. PUUR is een levensstijl, jouw levensstijl!” 
 
PUUR in balans
Leef bewust, eet bewust, eet PUUR!