Jochem Uytdehaage en PUUR 

Jochem Uytdehaage won met grote overmacht in 2002 Olympisch goud op de 5 én 10 km schaatsen. Daarnaast is hij tweevoudig Europees- en Wereldkampioen.

Naast zijn inzet voor Sporttop als oprichter en gezicht, helpt Jochem vandaag de dag mensen het maximale uit hun leven te halen. Zowel in privé, als in de zakelijke omgeving. De lessen geleerd in 20 jaar topsport vertaalt hij naar hun dagelijkse leven. Kennis van slaap, voeding, balans en stressmanagement alsook het leren focussen en aandacht richten zijn hier een onderdeel van. Wilde hij vroeger Olympisch Kampioen worden, tegenwoordig wil hij “mensen een rijker leven laten leven”. 

“Je ziet het gezinnetje zo zitten met hun gezonde broodje en hun glaasje verse jus. Fris en fruitig met een stralende lach op het gezicht de dag tegemoet. “

Een beeld waarin heel Nederland zich fit, energiek en gezond voelt. Een land waar het normaal is dat mensen weten wat goed voor hun is, en dat kinderen dat ook van jongs af aan met de paplepel krijgen ingegoten. Een wezenlijk onderdeel van een gezond leven is een balans van verstandig eten en voldoende bewegen. 

Wanneer wij dit ons weer eigen maken, onze kinderen de kennis hierover verschaffen, dan geloof ik dat wij allen een rijker leven kunnen leven. Ik ben ervan overtuigd dat PUUR een bijdrage kan leveren aan dit beeld en dat is ook de reden dat ik achter dit brood sta. Naast het feit dat het je helpt een gebalanceerd leven te leven, steunt u ook jong sporttalent via stichting Sporttop. 

Klik hier voor meer informatie over Jochem Uytdehaage.