Zo maak ik mijn lekkerste PUUR boterham

Sara: ‘Ik houd erg van pindakaas en een tijdje terug had ik de combinatie banaan/pindakaas voor het eerst gegeten.
Ik eet dit meestal na het sporten. Deze combinatie met PUUR® brood is echt een toppertje.‘

Benodigdheden:
PUUR® brood, liefst ongesnede
Banaan
Pindakaas
Gemalen kokos of kokossnippers
Gemalen kaneel
Honing

Bereiding:
Besmeer twee dikke plakken PUUR® brood met een laagje pindakaas. Snijd een rijpe banaan in plakjes en beleg hiermee de pindakaas.
Bestrooi dit met een snufje kaneel en gemalen kokosnoot of kokossnippers. Doe er eventueel nog een beetje honing over.

Klaar en smullen maar!

Eet smakelijk.

Voedingswaarde per 100 g    
Energie  1213  kJ  288  kcal 
Vetten  8,1 g 
waarvan verzadigde vetzuren  1,7 g 
Koolhydraten  36,5 g 
waarvan suikers  2,0 g 
Vezels  4,6 g 
Eiwitten  15,2 g 
Zout  1,1 g