Zo maak ik mijn lekkerste PUUR
boterham
Sara: ‘Ik houd erg van pindakaas en een tijdje terug had ik de combinatie banaan/pindakaas voor het eerst gegeten.
Ik eet dit meestal na het sporten. Deze combinatie met PUUR® brood is echt een toppertje.‘
Benodigdheden:
PUUR® brood, liefst ongesnede
Banaan
Pindakaas
Gemalen kokos of kokossnippers
Gemalen kaneel
Honing
Bereiding:
Besmeer twee dikke plakken PUUR® brood met een laagje pindakaas. Snijd een rijpe banaan in plakjes en beleg hiermee de pindakaas.
Bestrooi dit met een snufje kaneel en gemalen kokosnoot of kokossnippers. Doe er eventueel nog een beetje honing over.
Klaar en smullen maar!
Eet smakelijk.
Voedingswaarde per 100 g | ||
Energie | 1213 kJ | 288 kcal |
Vetten | 8,1 g | |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 g | |
Koolhydraten | 36,5 g | |
waarvan suikers | 2,0 g | |
Vezels | 4,6 g | |
Eiwitten | 15,2 g | |
Zout | 1,1 g |