PUUR soorten

PUUR brood in al zijn vormen, PUUR genieten.

PUUR vloerbrood 

PUUR brood kan ambachtelijk op de ovenvloer gebakken zijn, het brood heeft dan veel korst en is lekker knapperig, dit geeft extra veel smaak.
Nog lekkerder is het om het brood zelf in dikke plakken te snijden. 
PUUR busbrood 


Natuurlijk kan het ook op de traditionele manier gebakken zijn. Dit is dan de busbrood variant. Past in iedere broodtrommel voor naar school of het werk.
PUUR zacht 


Een lekker zacht bolletje gemaakt van PUUR. Deze kunnen gedecoreerd zijn met pompoenpitten en zonnebloempitjes.
PUUR krokantje 
Vierkant genieten, het krokante broodje gemaakt van PUUR is heerlijk om te beleggen. En wil je ze pas morgen eten? Bak ze dan nog even lekker krokant op in je oven thuis.

Kijk naar de smakelijke belegtips van Rolien hoe je deze overheerlijke broodvariaties kunt toepassen bij je dagelijkse eetmomenten.